Fri frakt på beställning över $ 200
Valutor:

Urberg Waterproof Merino Sock Dam

482.29 SEK  152.30 SEK

Vänligen välj:

StorlekLägg till i varukorg:    

BESKRIVNING
Mer Om Waterproof Merino Sock Från Urberg
Waterproof Merino Sock Är Vattentäta Strumpor Med Skön Merinoull På Insidan. Waterproof Merino Sock Har Hög Andningsfunktion, Släpper Ut Fukt Och Ser Till Att Du Håller Dig Torr Utan Att Det Känns Som Att Ha Plastpåsar På Fötterna.
Utvändigt Är Strumporna Tillverkade Av Slitstark Nylon. Där Innanför Sitter Ett Vattentätt Membran Med Små Små Hål I Som Tillåter Vattenånga Att Passera. Man Brukar Säga Att Produkter Med En Sådan Konstruktion ”Andas”. Det Innebär Att Den Fukt Som Foten Avger Kan Transporteras Ut, Så Det Blir Inte Som Att Ha En Plastpåse På Fötterna. Invändigt Mot Foten Är Strumporna Tillverkade Av Merinoull. Merinoullen Har Fantastiska Egenskaper Som Skapar Ett Skönt Och Behagligt Mikroklimat Runt Din Fot. Merinoullen Kommer Från Får Som Inte Utsatts För Mulesing.
Vattentäta Strumpor Kan Användas Till Mycket. En Del Använder Dem Innanför Kängor Eller Skor Som Inte Är Vattentäta För Att Hålla Foten Torr Vid Vandring. Andra Använder Dessa Vid Trailrunning. Det Förekommer Också Att Man Använder Dem Tillsammans Med Sandaler För Att Då Kunna Vandra Med Sandaler Genom Vatten Utan Att Bli Blöt Om Fötterna.
Urberg® Har Förbundit Sig Att Donera 1% Av Sin Årliga Omsättning Till En Välrenommerad Miljövårdande Organisation. Så, När Du Väljer En Produkt Från Urberg® Tar Även Du En Aktiv Roll I Bevarandet Av Vår Fantastiska Planet. Läs Mer Om 1% For The Planet
Egenskaper För Waterproof Merino Sock:
Skafthöjd: Mid
Funtionspaneler: Ja
Märkt Vänster/Höger: Nej
Material: Ull/Syntet


Månadens special juni

Salming Trophy Dam
Salming Trophy Dam
617.67 SEK  313.06 SEK
Salming Trophy Dam
Salming Trophy Dam
736.12 SEK  321.53 SEK
Kari Traa Var Dam
Kari Traa Var Dam
727.66 SEK  338.45 SEK
Icebreaker Sprite Racerback Bra Dam
Icebreaker Sprite Racerback Bra Dam
702.28 SEK  389.22 SEK

Norrøna Wool Crop Top (W) Dam
Norrøna Wool Crop Top (W) Dam
710.74 SEK  279.22 SEK
Norrøna Wool Crop Top (W) Dam
Norrøna Wool Crop Top (W) Dam
930.73 SEK  355.37 SEK
Hanwag Alta Bunion Lady Dam
Hanwag Alta Bunion Lady Dam
1,159.18 SEK  702.28 SEK