Fri frakt på beställning över $ 200
Valutor:

Osprey Fairview 40 Dam

1,176.11 SEK  668.43 SEK

Vänligen välj:

StorlekLägg till i varukorg:    

BESKRIVNING
Mer Om Fairview 40 Från Osprey
Fairview 40 Är En Mycket Lätt Reseryggsäck Från Osprey Som Uppfyller Storlekskraven För Handbagage Inom Eu Vilket Gör Fairpoint 40 Till Ett Säkert Kort På Nästa Affärsmöte Eller Weekendresa. Den Har En Ventilerande Nätryggpanel Som Kan Gömmas Bakom En Dragkedja Vilket Gör Att Fairview Kan Bäras Som En Ryggsäck Packas Som En Resväska. Fairviews Bärsystem Är Speciellt Anpassat För Kvinnor, Med Höftbälte, Bärremmar Och Ryggpanel Som Är Ergonomiskt Utformade. Tack Vare Det Slitstarka Och Tåliga Bärsystemet Bär Du Bekvämt Din Packning Till Och Från Hotellet, Flygplatsen Eller Andra Resmål.
De Vadderade Bärhandtag På Toppen Och Sidorna Och Den Löstagbara Axelremmen Gör Att Du Enkelt Kan Lyfta Reseryggsäcken Från Flygplatsens Bagageband Och Snabbt Bära Med Dig Den. Du Har Packningen Lättillgänglig Eftersom Huvudfacket Har En Stor Öppning Med Dragkedjor Som Kan Låsas För Extra Säkerhet. De Invändiga Kompressionsremmarna Gör Att Du Kan Utnyttja Kapaciteten Till Max, Samtidigt Som Dina Saker Hålls På Plats. Om Du Tittar Lite Närmare Ser Du Också En Toppficka För Elektronik Och Solglasögon, Två Nätfickor Framtill För Vattenflaskor Och En Vadderad Invändig Laptopficka.
I Enlighet Med Eus Regler För Handbagage
Designad För Kvinnorhöftbälte Och Bärremmar Med Stansat Nätmaterialtvå Nätfickor På Framsidanbärhandtagid-Korthållareintern Kompression Remsysteminvändig Säkerhetsklämma För Nycklarlättviktsramlåsbara Dragkedjorplatt Och Diskret Huvudficka Med Dragkedjavadderad Dragkedja För Laptop Eller Surfplattapanelacess Till Huvudfacket Med Låsbara Dragkedjorbröstrem Med Visselpipatvå Vävda Kompressionsremmarhöftbälte Och Bärselar I Nätmaterial Som Kan Gömmas Bakom En Dragkedjadragkedjeförsedd Ficka Med Repfritt Foder För Solglasögon Och Elektronik
Egenskaper För Fairview 40:
Packvolym: 40 L
Vikt: 1440 G
Yttermått Cirka (Bredd X Djup X Höjd): 54 X 35 X 34 Cm
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar Rygglängd: Ja
Toppöppning: Dragkedja
Laptopfack: Ja


Månadens special augusti

Pinewood Caribou Tc Trousers Dam
Pinewood Caribou Tc Trousers Dam
879.96 SEK  541.52 SEK
Bergans Cecilie Climbing Pant Dam
Bergans Cecilie Climbing Pant Dam
1,006.88 SEK  592.28 SEK
Pinewood Dog-Sports, Trousers Dam
Pinewood Dog-Sports, Trousers Dam
981.50 SEK  617.67 SEK

Norrøna Falketind Flex1 Pants Dam
Norrøna Falketind Flex1 Pants Dam
854.58 SEK  507.67 SEK